No Name odohrajú v piatok v Košiciach špeciálny koncert

NETKY.SK • 15 Apríl 2015, 14:53 • 2 min
No Name odohrajú v piatok v Košiciach špeciálny koncert

BRATISLAVA - Slovenská kapela No Name odohrá v piatok 17. apríla na Hlavnej ulici v Košiciach špeciálny koncert. Vystúpenie sa uskutoční v rámci oslavy víťazstva HC Košice v slovenskej hokejovej extralige. Formácia na počesť športového tímu ponúkne 50-minútový koncert.

slovakia

left justify in out

„Pôvodne sme sa doma v Košiciach mali ukázať až na jar 2016 v rámci turné k pripravovanému albumu. Úspech košických hokejistov je však veľmi dobrým dôvodom porušiť toto predsavzatie. Aspoň si prídu na svoje aj tí fanúšikovia, ktorí sa nedostali na naše nedávne akustické turné. Bude to veľká oslava, keďže košickí "Oceliari" ako prvý klub zo Slovenska oslavujú dvojciferný počet majstrovských pohárov," vysvetlil v tlačovej správe frontman kapely Igor Timko, ktorý aj s ostatnými členmi skupiny má k hokeju blízko. "S bratmi sme ľadovému hokeju úplne prepadli asi pred štyrmi rokmi. Je to nádherná hra, navyše sme pred telkou prestali nadávať, keď nejakému hokejistovi niečo nevyjde. Na sebe sme totiž zistili, aké zložité je narábať s hokejkou, udržať puk, čítať hru a ešte držať hlavu hore. Je to vskutku veda,“ uviedol hudobník. 

 

No Name vznikli v roku 1996 v Košiciach a debutový eponymný album vydali v roku 1998. Nadviazali naň nahrávkami ako Počkám si na zázrak (2000), Oslávme si život (2001), Slová do tmy (2003), Čím to je (2005), V rovnováhe (2008) či Nový album (2011). Vlani ponúkli akustický komplet zo série G2 Acoustic Stage. Kapela v súčasnosti pracuje na novom albume, z ktorého už ponúkli singel Povedz mi. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona