No Doubt prezradili názov dlhoočakávaného nového albumu

NETKY.SK • 12 Jún 2012, 18:53 • 2 min
No Doubt prezradili názov dlhoočakávaného nového albumu

No Doubt prezradili názov dlhoočakávaného nového albumu - Celebrity Členovia americkej skupiny No Doubt na svojej oficiálnej webstránke oznámili, že ich pripravovaná šiesta štúdiovka sa bude volať Push and Shove. Prvým singlom z albumu, ktorý vyjde 25.

slovakia

left justify in out

img

Členovia americkej skupiny No Doubt na svojej oficiálnej webstránke oznámili, že ich pripravovaná šiesta štúdiovka sa bude volať Push and Shove. Prvým singlom z albumu, ktorý vyjde 25. septembra, bude skladba Settle Down. Singel sa dostane do predaja 16. júla.

"Dúfame, že sedíte, pretože pre vás máme naozaj veľkú novinku. Kým sme dolaďovali posledné detaily na našom novom albume, uvedomili sme si, že už je čas ho aj pomenovať. Tak sme tak aj spravili a názov je Push and Shove," uviedli členovia kapely, ktorí chceli pôvodne novinku vydať ešte pred vlaňajšími Vianocami. V septembri však vyhlásili, že termín vydania posunuli, aby "mali istotu, že nahrajú najlepší možný album".

Kapela No Doubt pôsobí na hudobnej scéne už od roku 1986 a v súčasnosti sú jej členmi Gwen Stefani, Tony Kanal, Adrian Young a Tom Dumont. V rokoch 2004 až 2008 však mali pauzu, pretože speváčka Gwen Stefani sa venovala sólovej kariére. Najväčší úspech dosiahli s tretím albumom Tragic Kingdom (1995), z ktorého pochádza aj hit Don't Speak. Dvojnásobní držitelia Grammy svoju zatiaľ poslednú štúdiovku Rock Steady vydali v roku 2001. Ďalšími známymi singlami kapely, ktorá celosvetovo predala viac ako 35 miliónov nahrávok, sú Hey Baby (feat. Bounty Killer), Hella Good, Underneath It All (feat. Lady Saw), It's My Life, Just a Girl, Bathwater, Ex-Girlfriend alebo Spiderwebs.

Zdroj:SITA



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona