Nivy Tower bude od marca funkčná pre prvých nájomníkov

NETKY.SK • 18 Február 2020, 17:29 • 2 min
Nivy Tower bude od marca funkčná pre prvých nájomníkov

BRATISLAVA - Práce na stavbe Nivy Tower v Bratislave finišujú, v marci sa do kancelárskych priestorov začnú sťahovať prví nájomníci. Informovala o tom Country Marketing & PR Manager HB Reavis Slovakia Martina Jamrichová.

slovakia

left justify in out

Najvyššia na Slovensku 

Veža Nivy Tower je so svojou výškou 125 metrov najvyššou administratívnou budovou na Slovensku.

 

 

Prví nájomcovia
Medzi prvými nájomníkmi budú podľa Jamrichovej okrem iných aj spoločnosti Resco či Capco. "Plánujeme zriadenie aj nášho zatiaľ najväčšieho coworkingového priestoru HubHub, ďalej Qubes, čo je servisovaný pracovný priestor vhodný aj na krátkodobé prenájmy, ktorý poskytujeme," doplnila.

 

Priamy prechod

Developer HB Reavis plánuje v zóne Nové Nivy aj spustenie zdravotníckych služieb či materskej školy. "Nivy Tower bude disponovať najrýchlejšími výťahmi na Slovensku, samostatným cyklovýťahom aj zázemím pre cyklistov a športovcov a napojením na verejnú dopravu," uvádza developer. Z administratívnej budovy bude možný priamy vstup do objektu Autobusovej stanice Nivy.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa REFRESHER Slovensko (@refreshersk),

 

Čo bude k dispozícii? 
Budova Nivy Tower bude mať 29 podlaží plus dve technické, 31-tisíc metrov štvorcových prenajímateľných priestorov, je v nej 1 404 schodov, 1 848 sklenných panelov a disponovať bude 13 výťahmi, z toho má byť jeden cyklovýťah. Developer HB reavis začal s výstavbou v roku 2017.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa hb reavis (@hbreavis),

 

"Stavebné práce na Stanici Nivy postupujú podľa plánu a približujú ju tak k jej úspešnému otvoreniu, ktoré je naplánované na jeseň tohto roka. Takmer tri štvrtiny Stanice Nivy už poznajú svojich nájomcov," uzavrel HB Reavis.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
lukas cief

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona