Nitrianski dobrovoľníci budú cez víkend čistiť okolie železničnej stanice

NETKY.SK • 6 Jún 2023, 19:30 • 2 min
Nitrianski dobrovoľníci budú cez víkend čistiť okolie železničnej stanice

NITRA - Dobrovoľníci z iniciatívy Čistá Nitra pripravujú ďalšie upratovanie v uliciach mesta.

slovakia

left justify in out

Ako uviedli organizátori, v sobotu (10. 6.) sa budú zbierať odpadky v okolí železničnej stanice. Záujemcovia sa stretávajú o 9.00 h na Družstevnej ulici. "Vítaní sú všetci, ktorí majú chuť a čas zveľadiť kúsok nášho mesta. Informácie a ochranné pomôcky budú k dispozícii priamo na mieste," informovali organizátori. Aktivisti v Nitre už tento rok pomáhali pri čistení zoborských lesov i verejných priestranstiev v meste.

 

Naposledy upratovali viaceré úseky aj na sídlisku Klokočina. "V Nitre máme stále veľa miest, ktoré sú znečistené a vyžadujú si samostatnú pozornosť. Môžeme však s radosťou konštatovať, že za obdobie dvoch až troch rokov sa trend znečistenia jednotlivých lokalít zlepšuje a to aj vďaka dobrovoľníkom, ktorí svojou činnosťou prispievajú k celkovému obrazu mesta," dodali organizátori. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Interny redaktor

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona