Nitrianska polícia zisťuje totožnosť muža, ktorý zmizol s tovarom za desaťtisíce eur

NETKY.SK • 14 Apríl 2016, 14:34 • 2 min
Nitrianska polícia zisťuje totožnosť muža, ktorý zmizol s tovarom za desaťtisíce eur

NITRA – Polícia žiada verejnosť o pomoc pri zisťovaní totožnosti osoby, ktorú bezpečnostné kamery zachytili vo firme v Žiari nad Hronom.

slovakia

left justify in out

Na záberoch je vidieť muža, ktorý ako vodič kamiónu prepravnej spoločnosti vo štvrtok 7. apríla prevzal tovar za 50.000 eur. Ten mal dopraviť do Maďarska. "Na miesto dodania s naloženým tovarom v termíne neprišiel. Na základe preverovania bolo zistené, že by malo ísť o takzvanú fantómovú prepravu," uviedla hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru (KR PZ) v Nitre Božena Bruchterová.

 

Ako doplnila, vyšetrovateľ Odboru kriminálnej polície zo Šale už začal trestné stíhanie vo veci zločinu podvodu. "Akékoľvek informácie o osobe na záberoch môže verejnosť oznámiť na ktoromkoľvek oddelení Policajného zboru alebo na čísle 158," dodala Bruchterová.

 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies