Nitrania na zápas proti HK Orange 20 zadarmo

NETKY.SK • 29 September 2010, 11:56 • 2 min
Nitrania na zápas proti HK Orange 20 zadarmo

Nitrania na zápas proti HK Orange 20 zadarmo - Hokej Vedenie extraligového hokejového klubu HK Nitra pripravilo pre svojich fanúšikov na stredu darček v podobe bezplatného vstupu na duel proti HK Orange 20. Klub si chce takýmto spôsobom udobriť svojich pr

slovakia

left justify in out

img

Vedenie extraligového hokejového klubu HK Nitra pripravilo pre svojich fanúšikov na stredu darček v podobe bezplatného vstupu na duel proti HK Orange 20.
      Klub si chce takýmto spôsobom udobriť svojich priaznivcov za nevydarený vstup do extraligovej sezóny. Nitrania z 9 zápasov sezóny získali len osem bodov a po utorkovej prehre s Trenčínom skončil na poste trénera Róbert Pukalovič. "Nakoľko sme divákov v posledných stretnutiach na našom štadióne príliš nepotešili, chceme sa im ospravedlniť aspoň takouto formou," uviedol pre oficiálnu stránku klubu generálny manažér Róbert Endrödy.
      Bezplatný vstup na štadión je pre každého, majitelia celosezónnych permanentiek majú svoje miesta naďalej rezervované. Stredajší duel sa začína o 17.00 hod.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies