Nitrania dominujú v Zlatej korčuli, Kroták v góle sezóny

NETKY.SK • 16 Marec 2015, 09:21 • 2 min
Nitrania dominujú v Zlatej korčuli, Kroták v góle sezóny

BRATISLAVA - V priebežnom poradí hlasovania fanúšikov o najužitočnejšieho hráča hokejového Slovnaft play-off Tipsport extraligy vedie po štvrťfinálových sériách duo nitrianskych lídrov Roman Tománek a obhajca trofeje a kapitán corgoňov Jozef Stümpel.

slovakia

left justify in out

Dobré vyhliadky zabojovať o trofej, Zlatú korčuľu, má však aj košické duo Gabriel Spilar, Adam Lapšanský či banskobystrický útočník Michal Hudec. Hlasovanie prebieha na webe Hokejportal.sk až do nedele 5. apríla.

 

Popradský kanonier Arne Kroták je zasa najbližšie k premiérovému oceneniu pre autora najkrajšieho gólu sezóny Tipsport extraligy - Zlatej prilbe. Autor októbrového gólu mesiaca vedie v hlasovaní fanúšikov na Facebooku pred Martinčanom Dominikom Fujeríkom a Nitranom Romanom Tománkom.

 

Fanúšikovia vyberajú spomedzi mesačných víťazných presných zásahov. Autor najkrajšieho gólu získa ocenenie Zlatá prilba Tipsport Extraligy, ktorú vytvorila sochárka Mira Podmanická. Trofej je vysoká 26 cm a váži 1,4 kg.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies