Nitra získala kanadského útočníka Blackwatera

NETKY.SK • 3 November 2015, 17:50 • 2 min
Nitra získala kanadského útočníka Blackwatera

NITRA - Do kádra HK Nitra pribudol tretí hokejista zo zámoria.

slovakia

left justify in out

Ako referuje oficiálny web mužstva spod Zobora, tréner Antonín Stavjaňa už má k dispozícii aj kanadského útočníka Judda Blackwatera. Dvadsaťosemročný center začal sezónu 2015/2016 v maďarskom Székesfehérvári, v minulosti hral v Európe aj za slovinskú Ľubľanu. V zámorí pôsobil v ECHL či farmárskej AHL.
"Neboli sme spokojní s hrou prvých dvoch formácii, dlhšie sme riešili angažovanie Lalibertého a Blackwatera, pričom príchod druhého menovaného sa podaril až teraz. Chceli sme posilniť pozíciu stredného útočníka aj s výhľadom do budúcnosti, nakoľko v tíme mame dvoch starších skúsených centrov. Judd je v ideálnom hokejovom veku a ide o hráča, ktorý sa vie presadiť strelecky, dokáže gól pripraviť a zároveň hrá tvrdo i dôrazne. Veríme, že sa mu bude u nás dariť,“ povedal riaditeľ HK Nitra Miroslav Kováčik.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies