Nitra v napätí

NETKY.SK • 7 November 2018, 18:28 • 2 min
Nitra v napätí

NITRA - Dni do mestských komunálnych volieb sa krátia. Zrejme už všetci máme svojich adeptov ktorým vložíme do rúk budúcnosť našich miest. Naše rozhodnutie bude právoplatné iba ak sa v sobotu dňa 10.11.2018 zúčastníme hlasovania do mestských komunálnych volieb.

slovakia

left justify in out

Ak ste sa ešte nerozhodli komu dáte svoj hlas, radi by sme Vám predstavili pána Ing. Štefana Štefeka, ktorý je jeden z jedenástich kandidátov na post primátora mesta Nitra.

 

Pán Štefan Štefek je nezávislý kandidát má 51 rokov a je to milujúci otec dvoch detí. V súčasnosti je poslancom Mestského zastupiteľstva v Nitre i Zastupiteľstva Nitrianskeho samosprávneho kraja. Roky tvrdej a poctivej práce priniesli svoje ovocie v oblasti spravovania mesta. Vďaka týmto skúsenostiam by sa  zmenilo mnoho dôležitých problémov. 

 

Vo svojom volebnom programe nechce len sľubovať ale aj konať. Verí, že len politika s pevnými zásadami dokáže priniesť občanom úžitok. Preto sa so svojim tímom odborníkov vždy držia zásad, ktoré sú základnými piliermi jeho volebného programu “Žiť pre Nitru“. Veď posúďte sami!

 

„Môj volebný program nechcem stavať na plytkých sľuboch a nesplniteľných úlohách. Ponúkam riešenia, ktoré sú stavané na pevných a reálnych základoch. Mojim volebným programom chcem vrátiť viac ľudskosti a života do mesta, čo sa už dávno vytratilo. Viem, je tu veľa nedostatkov a problémov, ktoré trápia našich občanov. Ako prvú vec ktorú by som zmenil je infraštruktúra mesta, ktorú má v rukách nesprávny človek. Dopravné špičky, nedostatok parkovacích miest a hustnúca doprava je večným problémom takmer každého veľkého mesta. Musíme vyriešiť zjazd z Klokočiny do Starého mesta a dokončiť výstavbu obchvatov. Mesto potrebuje viac okružných križovatiek, odbočovacích pruhov, vďaka čomu zvýšime plynulosť a bezpečnosť cestnej premávky. Osobne sa mi nepáči, že sa budujú parkovacie miesta na úkor zelených plôch. To sa musí zmeniť! Zásadne preferujem viacpodlažné parkovacie domy a garáže. S narastajúcou intenzitou dopravy sa mestské komunikácie viac ničia čo znamená, že ich údržba by mala byť na prvom mieste. V budúcnosti by som rád využil možnosti čerpania EU-fondov, vďaka ktorým by sme mohli naše mesto viac zveľadiť a obnoviť.  Mesto patrí všetkým, nie úzkej skupine obyvateľov. Spravovanie mesta si vyžaduje schopnosť dohody. Spoločným zmyslom môjho tímu je NITRA a nie naša kariéra. Pre nás funkcia nie je cieľ, ale prostriedok. Nesľubujeme preto nemožné, neznižujeme sa k demagógii a populizmu."

 

Ak vás týchto pár slov presvedčilo, podporte svojho kandidáta na mestských komunálnych voľbách v Nitre.




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies