Nitra už bez Gašparoviča, skončil pre zdravotné problémy

NETKY.SK • 17 September 2018, 21:24 • 2 min
Nitra už bez Gašparoviča, skončil pre zdravotné problémy

NITRA - Slovenský hokejista Jakub Gašparovič ukončil svoje pôsobenie v HK Nitra. Dôvodom sú zdravotné problémy s kolenom, ktoré ho výrazne limitovali. Nitriansky klub o tom informoval na oficiálnej stránke.

slovakia

left justify in out

 

„V prvom rade sa chceme Jakubovi poďakovať za služby, ktoré za krátky čas odviedol pre náš klub. Snažili sme sa aj spoločne s ním reštartovať jeho kariéru, ale od začiatku prípravy mal zdravotné problémy s kolenom, ktoré mu neumožnili ukázať stopercenentý výkon. Sám tak požiadal o uvoľnenie spod zmluvy. Jeho prístup si veľmi ceníme, pretože to nemusel robiť. Zachoval sa však chlapsky a uvidíme, ako sa v budúcnosti jeho zdravotný stav vyvinie. Jeho čas návratu je zatiaľ otázny, absencia bude asi dlhšia, ale rozišli sme sa v tom najlepšom. V hokejovom živote sa môže stať všeličo, preto určite nevylučujeme, že v budúcnosti budeme znova spolupracovať,“ uviedol prezident HK Nitra Miroslav Kováčik pre klubovú stránku.

Gašparoviť bol jednou z predsezónnych posíl nitrianskeho kádra. Prvýkrát v kariére si v najvyššej slovenskej súťaži vyskúšal pôsobenie v inom ako trenčianskom drese. V nitrianskom nastúpil do prvých dvoch kôl Tipsport ligy, do štatistík sa nezapísal.

Celkovo má na konte 413 zápasov v najvyššej slovenskej súťaži, v ktorých dosiahol bilanciu 109 gólov a 130 asistencií.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
rybar

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona