Nitra so svojim raketovým nástupom zdolala v extralige Poprad 5:1

NETKY.SK • 7 Október 2012, 19:18 • 2 min
Nitra so svojim raketovým nástupom zdolala v extralige Poprad 5:1

Nitra so svojim raketovým nástupom zdolala v extralige Poprad 5 1 - Hokej Nitra mala raketový nástup do stretnutia, keď už v 25. sekunde po prihrávke od Segľu prestrelil všetko pred sebou od modrej čiary najlepšie strieľajúci obranca extraligy Peter König

slovakia

left justify in out

img

Nitra mala raketový nástup do stretnutia, keď už v 25. sekunde po prihrávke od Segľu prestrelil všetko pred sebou od modrej čiary najlepšie strieľajúci obranca extraligy Peter König. V 8. minúte pridali domáci ďalší gól, Chrenko poslal puk voľnému Kováčikovi a ten pohotovo skóroval. Dve minúty pred prvou sirénou "corgoni" zvýšili už na 3:0, keď po strele obrancu Königa fínsky brankár v popradskej bráne puk neudržal a dôrazný Mašlonka poslal puk do siete. 

V úvode druhej tretiny vyhral Stümpel buly pred vlastnou bránou, vzápätí prešiel s pukom celú ľadovú plochu a po jeho prihrávke zvýšil na 4:0 Tománek švihom medzi betóny Nikkiläu a toho následne vystriedal v bráne Popradu Sidor. Ďalšiemu gólu v bráne hostí však nezabrábil ani ten, keď v 35. minúte po strele Königa od modrej čiary nemal puk pod kontrolou čo využil Kováčik - 5:0. 

V tretej časti zápasu sa strelecky presadili aj hostia, keď v 45. minúte využil presilovku strelou pod hornú žŕdku Slovinec v popradskom drese Sabahudin Kovačevič. Ani v ďalšom priebehu zápasu rýchle tempo neupadlo, no diváci už gól nevideli.

Výsledok

HK Nitra - HK Poprad 5:1 (3:0, 2:0, 0:1) 

Góly: 8., 35. Kováčik, 1. König, 18. Mašlonka, 22. Tománek - 45. Kovačevič. Rozhodovali: Lokšík - Tvrdoň, Výleta, vylúčení: 6:6, presilovky: 1:1, oslabenia: 0:0, striedania: od 21. Podstavek - 22. Sidor za Nikkulu, 2574 divákov


Ohlasy trénerov:


Antonín Stavjaňa, tréner Nitry: "Mali sme výborný vstup, dali sme skoro gól, krátko na to druhý, prišlo poľavenie a menšia nervozita. Až tretí gól priniesol kľud a potom sa zápas iba dohrával."

Jozef Škrak, tréner Popradu: "Do stretnutia sme nastúpili malátne a nekoncentrovaní. Musím povedať, že sme mužstvo dvoch tvárí, inak hráme doma a inak vonku."
 
Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies