Nitra skúša hráča draftovaného Anaheimom

NETKY.SK • 3 September 2014, 17:38 • 2 min
Nitra skúša hráča draftovaného Anaheimom

NITRA - Na skúške v hokejovom klube HK Nitra je útočník Radoslav Illo, ktorého v roku 2009 draftoval v 5. kole zo 136. miesta Anaheim Ducks.

slovakia

left justify in out

Posledné roky hral v univerzitnej NCAA v drese štátnej univerzity Bemidji. V minulej sezóne nastúpil na 31 stretnutí, v ktorých strelil desať gólov a pridal sedem asistencií. Dvadsaťštyriročný center dostal po skončení vysokoškolských štúdií možnosť v AHL v drese Norfolku, kde stihol v závere ročníka odohrať tri zápasy základnej časti a jeden duel play-off bez bodového zisku. Illo bol v sezóne 2012/2013 členom hviezdneho výberu All-Academic NCAA. Slovensko reprezentoval na svetovom šampionáte 2010 hráčov do 20 rokov.

 

Rodák z Považskej Bystrice hral už aj za dorast Slovana Bratislava. V Nitre je na krátkej skúške, po ktorej sa vedenie klubu rozhodne, či ho angažuje. Informuje o tom klubové konto na Facebooku.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona