Nitra pokutovala Nováka, Plandora: Poškodil dobré meno klubu

NETKY.SK • 15 Apríl 2014, 14:33 • 2 min
Nitra pokutovala Nováka, Plandora: Poškodil dobré meno klubu

NITRA - Slovenský hokejový klub HK Nitra udelil finančnú pokutu jeho hráčovi Lukášovi Novákovi za faul na kapitána Košíc Martina Štrbáka v pondelňajšom štvrtom finále play off Tipsport extraligy 2013/2014. Informovala oficiálna stránka Nitry, ktorá vyrovnala stav finálovej série s Košičanmi na 2:2.

slovakia

left justify in out

Kapitána "oceliarov" v 26. minúte zápasu Novák fauloval lakťom do hlavy. Štrbáka museli z ľadu odniesť na nosidlách a keďže mu tiekla krv z ušnice, košický doktor Tomáš Ševčík okamžite nariadil prevoz do nitrianskej nemocnice. Tam mu lekári diagnostikovali dvojnásobnú fraktúru lebečnej kosti.
     

"Ráno zasadlo predstavenstvo HK Nitra a rozhodlo sa L. Novákovi uložiť sankciu, finančnú pokutu vo výške mesačného platu. Hráč svojím nezodpovedným a zbytočným faulom nielen výrazne oslabil naše mužstvo, ale poškodil aj dobré meno nášho klubu," citoval web Nitry Jána Plandoru, riaditeľa HK.
     

Finálová séria sa presúva do Košíc, zápas číslo 5 je na programe vo štvrtok, šiesty duel pod Zoborom následne v sobotu 19. apríla.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies