Nitra na ľade aj s Milom, ten zmluvu ešte nemá

NETKY.SK • 29 Júl 2013, 14:30 • 2 min
Nitra na ľade aj s Milom, ten zmluvu ešte nemá

NITRA - Po týždni tréningov na suchu v pondelok prvýkrát vykorčuľovali na ľad aj hokejisti extraligového klubu HK Nitra. Tréner Antonín Stavjaňa mal k dispozícii 32 hráčov - štyroch brankárov, jedenástich obrancov a sedemnástich útočníkov. Na ľade sa objavil aj majster sveta z Göteborgu obranca Dušan Milo.

slovakia

left justify in out

"Verím, že tento týždeň sa Dušan dohodne s vedením na spolupráci," povedal v pondelok tréner Stavjaňa. Káder bronzového medailistu z ročníka 2012/2013 ešte nie je uzatvorený. "Jozef Stümpel je teraz v USA, vrátiť by sa mal 6. augusta. Budeme s ním hovoriť o ďalšej spolupráci. Okrem pozície hráča sme mu ponúkli aj miesto v mládežníckom hokeji, kde by bol nositeľom určitej zmeny do budúcna. Verím, že sa dohodneme," povedal pred týždňom riaditeľa HK Nitra Ján Plandora. Aj v nasledujúcej sezóne bude pod Zoborom pôsobiť útočník Tomáš Chrenko. Tridsaťpäťročný center je dlhé roky neodmysliteľnou súčasťou nitrianskeho hokeja, v minulosti si len sporadicky vyskúšal pôsobenie v iných družstvách. V ročníku 2012/2013 absolvoval v tíme spod Zobora 47 duelov s bilanciou 9 gólov a 21 asistencií. Nitrania stále nenašli brankársku jednotku. "Verím, že rozpracovaný príchod nového gólmana dotiahneme do zdarného konca čo najskôr," poznamenal Plandora.

V Nitre pred novým súťažným ročníkom chystajú menšie úpravy na tribúnach domácej arény.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies