Nišikori by si na mix na OH 2016 zvolil Dateovú-Krummovú

NETKY.SK • 19 Január 2016, 10:31 • 2 min
Nišikori by si na mix na OH 2016 zvolil Dateovú-Krummovú

MELBOURNE - Japonský tenista Kei Nišikori by si vybral veteránku Kimiko Dateovú-Krummovú, ak by v súvislosti s OH 2016 v brazílskom Riu de Janeiro mal možnosť voľby.

slovakia

left justify in out

"Hral som s ňou raz a bola to naozaj zábava. Ona veľmi dobre returnuje dokonca aj mužské podania. Ak by to išlo, siahol by som po nej. Uvidíme... Nie som si istý. Rád by som, ale ak by som mal zvládnuť tri disciplíny - aj dvojhru a štvorhru mužov - mohla by to byť riadna záťaž na organizmus. Premyslím si to," povedal finalista newyorských US Open 2014 Nišikori počas grandslamových Australian Open v Melbourne, citoval ho web turnaja.

Dvadsaťšesťročný Nišikori figuruje na 7. priečke vo svetovom rebríčku ATP, ale v kombinácii so 187. miestom 45-ročnej Dateovej-Krummovej to zďaleka nevyzerá na prienik nad čiaru medzi šestnástku oprávnených párov pod piatimi kruhmi v Brazílii. Japonskou singlovou jednotkou medzi ženami je 56. Nao Hibinová pred 64. Misaki Doiovou a 94. Kurumi Narovou. V debli je Šuko Aojamová na 79. pozícii.

Niekdajšia štvorka hodnotenia Dateová-Krummová si zahrala na OH 1992 a 1996, v druhom prípade sa v Atlante prebojovala do štvrťfinále, v ktorom prehrala so Španielkou Arantxou Sánchezovou-Vicariovou tesne 6:4, 3:6, 8:10.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies