Nišikori ako prvý hráč vyhral v Memphise trikrát za sebou

NETKY.SK • 16 Február 2015, 07:33 • 2 min
Nišikori ako prvý hráč vyhral v Memphise trikrát za sebou

MEMPHIS - Japonec Kei Nišikori sa stal prvým mužom, ktorý vyhral trikrát v rade tenisový turnaj ATP v Memphise.

slovakia

left justify in out

V nedeľňajšom finále si poradil s Juhoafričanom Kevinom Andersonom dvakrát 6:4. Nišikori dokázal to, čo sa nepodarilo Jimmymu Connorsovi, Tommymu Haasovi či Toddovi Martinovi, ktorí po dvoch triumfoch na tretí v jednej sérii nedosiahli.


Nišikori získal ôsmy titul na okruhu ATP, prvý od vlaňajšieho úspechu v Tokiu. Na víťazstvo v prvom vzájomnom zápase s Andersonom potreboval 75 minút. Nezastavilo ho ani zranené pravé zápästie. Za triumf získal šek na 106 565 dolárov. 

Výsledky nedeľňajších finále dvojhry a štvorhry na tenisovom turnaji ATP World Tour 250 Memphis Open v americkom Memphise (dotácia 659 070 USD, tvrdý povrch Latex-Ite v hale): 

Dvojhra - finále: 
Kei Nišikori (Jap.-1) - Kevin Anderson (JAR-2) 6:4, 6:4 

Štvorhra - finále: 
Mariusz Fyrstenberg, Santiago González (Poľ./Mex.-4) - Arťom Sitak, Donald Young (N. Zél./USA) 5:7, 7:6 (1), 10:8 (zápasový tajbrejk)



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona