Nintendo pracuje na revolučnej hernej konzole NX

NETKY.SK • 7 December 2015, 18:00 • 2 min
Nintendo pracuje na revolučnej hernej konzole NX

KJÓTO – Prezdient japonskej spoločnosti Nintendo Tatsumi Kimishima vyhlásil, že nová konzola Nintendo NX bude veľmi odlišná od súčasných platforiem Wii a Wii U.

slovakia

left justify in out

Nový šéf spoločnosti v rozhovore pre časopis Time Magazine povedal, že Nintendo má plány na revolučnú konzolu, ktorá bude úplne iná ako PS4 či Xbox One, avšak dostatočne silná, aby im mohla konkurovať z hľadiska kvality grafiky.

Správy Wall Street Journal naznačujú, že konzola NX bude hybrid a skĺbi v sebe silu herných konzol budúcej generácie a zároveň bude prenosná ako Nintendo 3DS.

Nie sme si istí, ako takáto konzola bude fungovať pri samotnom hraní videohier, keďže myšlienka prenosného PS4 sa momentálne zdá byť nemožná. Nintendo je však známe svojimi nekonvenčnými riešeniami a určite prídu s niečím, čo nikto nečaká.

Najnovšia herná konzola NX z dielne Nintendo ešte nie je oficiálne ohlásená, avšak hovorí sa o tom, že spoločnosť už spolupracuje s vývojármi zo Square Enix na herných tituloch novej generácie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies