Niňaj sa zotavil zo zranení, rozohral sa v Belgicku

NETKY.SK • 8 Október 2015, 12:07 • 2 min
Niňaj sa zotavil zo zranení, rozohral sa v Belgicku

MYJAVA - Slovenský futbalový reprezentant do 21 rokov Branislav Niňaj zažil v tomto kalendárnom roku zranenie i prestup do zahraničia. Zdravotné problémy sa u 21-ročného (nar. 17. mája 1994) stredného obrancu ťahali dlhšiu dobu.

slovakia

left justify in out

"V januári 2015 som utrpel únavovú zlomeninu dolnej končatiny, no hral som s tým až do mája. Vtedy sa rozhodlo, že to treba doliečiť, lebo bolesť sa stupňovala. Nebol som už schopný nastupovať. Koncom mája som odštartoval zotavovanie a následne prišla ponuka z belgického Lokerenu, kam som prestúpil ako zranený," opísal pre agentúru SITA bývalý zadák bratislavského Slovana či Petržalky.


Rodák z hlavného mesta Slovenska ďalej priznal, že prechod do zahraničia bol o to náročnejší, že na úvod legionárskeho angažmánu nemohol trénovať s novými spoluhráčmi. "Došiel som do nového prostredia, kde sa chce každý ukázať. Bolo frustrujúce, že sa hneď nedalo trénovať s tímom. Prvé tri týždne som zaberal osamote s fyzioterapeutom. Veľa som pracoval v bazéne, potom som sa pridal aj k mužstvu. Teší ma, že noha poslúcha, už sa na ňu nemusím sústrediť a zvládam zápasy," pokračoval Niňaj, ktorý v ostatných piatich stretnutiach najvyššej belgickej súťaže Jupiler League absolvoval v drese Lokerenu zakaždým plných 90 minút: "Cítim sa dobre fyzicky."


V Lokerene má, samozrejme, Niňaj lepšie podmienky, s tým je však spojená aj tvrdšia konkurencia. "Je veľká na každom poste, ale práve to vás posúva vyššie. Som rád, že môžem byť v Belgicku," uzavrel rozhovor s agentúrou SITA Branislav Niňaj a vyjadril odhodlanie pomôcť "dvadsaťjednotke" vo štvrtkovom domácom dueli proti cyperským rovesníkom (hrá sa v Myjave od 17.20 h) v druhom kole 8. skupiny kvalifikácie o postup na majstrovstvá Európy 2017 tejto vekovej kategórie do Poľska.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies