Niňaj opúšťa Lokeren, mieri na hosťovanie do Turecka

NETKY.SK • 16 August 2017, 16:02 • 2 min
Niňaj opúšťa Lokeren, mieri na hosťovanie do Turecka

ANKARA - Slovenský futbalový obranca Branislav Niňaj, kmeňový hráč belgického KSC Lokeren, bude do 31. mája 2018 hosťovať v tureckom prvoligovom Osmanlispore.

slovakia

left justify in out

Informuje o tom web KSC Lokeren s dôvetkom, že súčasťou dohody je opcia pre klub z Ankary a možnosť získať hráča natrvalo. Dvadsaťtriročný stopér pôsobil v Lokerene od leta 2015, prišiel zo Slovana Bratislava.

 

Počas júnových ME hráčov do 21 rokov utvoril stabilnú stopérsku dvojicu s Milanom Škriniarom. Niňaj v ostatnom období v Lokerene nedostal mnoho príležitostí a v spolupráci s klubom hľadal riešenie tejto situácie, uvádza web KSC. Niňaj by mohol debutovať v novom drese v sobotňajšom domácom ligovom stretnutí proti Galatasarayu Istanbul. Osmanlispor skončil v uplynulej sezóne najvyššej tureckej súťaže na 13. mieste.

V tureckej Süper Lig pôsobia štyria iní Slováci, bez výnimky reprezentanti - Martin Škrtel vo Fenerbahce Istanbul a trio Ján Ďurica, Matúš Bero, Juraj Kucka v Trabzonspore. Počas minulého týždňa prestúpil Miroslav Stoch z Fenerbahce do Slavie Praha.
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies