Nina Dobrev sa vráti na televízne obrazovky

NETKY.SK • 14 Marec 2018, 08:00 • 2 min
Nina Dobrev sa vráti na televízne obrazovky

BRATISLAVA - Bulharsko-kanadská herečka Nina Dobrev sa vráti na televízne obrazovky v novom projekte televízie CBS.

slovakia

left justify in out

29-ročná rodáčka z bulharskej Sofie si zahrá hlavnú úlohu v komediálnom seriáli Fam. Séria vznikne pod taktovkou Corine Kingsbury a spoločností Kapital Entertainment a CBS TV Studios. O réžiu sa postará Scott Ellis. V projekte si okrem Dobrev zahrajú aj Odessa Adlon, Brian Stokes Mitchell a Sheryl Lee Ralph.

Dobrev stvárni vtipnú a bystrú Clem, ktorá po bláznivej mladosti dá svoj život do poriadku a vytvorí "najlepšiu verziu samej seba". Clem žije spokojne so svojím snúbencom Jayom, no jedného dňa sa k nim nasťahuje jej nevlastná mladšia sestra Shannon (Adlon), ktorá ušla pred ich nepodareným otcom. Problém však je, že "lepšia verzia" Clem, ktorá svojho otca nevidela 10 rokov, tvrdí, že je už dlhé roky po smrti. Nečakaný príchod Shannon tak začne odhaľovať jej lož a ohrozí jej vzťahy so všetkými, ktorí jej verili, vrátane Jaya.

Nina Dobrev, celým menom Nikolina Konstantinova Dobreva, je známa predovšetkým zo seriálu Upírske denníky (2009 - 2017), kde sa v rokoch 2009 až 2015 predstavila ako Elena Gilbert, Katherine Pierce a Amara. Zahrala si tiež napríklad v snímkach Chloe (2009), Charlieho malé tajomstvá (2012), Falošní poliši (2014), xXx: Návrat Xandera Cage (2017) alebo Hráči so smrťou (2017).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Karnisova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona