Nikki Reed zverejnila fotografiu zo svadobnej cesty

NETKY.SK • 4 Máj 2015, 09:18 • 2 min
Nikki Reed zverejnila fotografiu zo svadobnej cesty

LOS ANGELES - Americká herečka a scenáristka Nikki Reed zverejnila prostredníctvom služby Instagram fotografiu zo svadobnej cesty s manželom a hercom Ianom Somerhalderom.

slovakia

left justify in out

Dvojica sa zosobášila v nedeľu 26. apríla v Santa Monice. Na snímke z pláže v Mexiku sedí dvojica na lehátku v tieni, pričom Somerhalder objíma svoju manželku. „Slaný, od piesku, lepkavý, spálený od slnka. Najlepší. Milujem tohto človeka. Môjho človeka,“ napísala k fotografii predstaviteľka Rosalie Hale z upírskej romantickej ságy Twilight (2008 - 2012).


Tridsaťšesťročný herec a jeho o desať rokov mladšia manželka spolu začali randiť vlani v júli, pričom o tri týždne už zdieľali rovnakú domácnosť v Atlante. Správy o zásnubách prenikli na verejnosť v januári. Pár si tiež prednedávnom adoptoval kone s menami Millie a Eagle. Starajú sa aj o mačku Sohaliu a psov Nietzscheho a Enza.


Nikki Reed debutovala v roku 2003 vo filme Trinástka. Okrem toho účinkovala v snímkach Legendy z Dogtownu (2005) či Americká zbraň (2005). Najviac však na seba upozornila stvárnením Rosalie Hale v spomínanej filmovej adaptácii knižnej série Twilight. Tento rok sa rozviedla s Paulom McDonaldom, s ktorým v roku 2012 vydala EP The Best Part. Objavila sa aj vo videoklipe k piesni Get The Girl Back formácie Hanson.


Ian Somerhalder sa predstavil ako Boone Carlyle v úspešnom seriáli Nezvestní (2004 - 2010). V roku 2004 stvárnil Adama Knighta v šiestich dieloch televízneho projektu Smallville (2001 - 2011) a na konte má aj filmy ako Pravidlá vášne (2002), Pulz hrôzy (2006), Vojna zabijakov (2009) či How to Make Love to a Woman (2010).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona