Nikdy som nebol alkoholik, bráni sa Mráz

NETKY.SK • 4 November 2015, 17:04 • 2 min
Nikdy som nebol alkoholik, bráni sa Mráz

GLIWICE - Slovenský futbalový obranca Patrik Mráz prežíva v poľskom prvoligovom klube Piast Glivice vydarenú sezónu.

slovakia

left justify in out

Nový zamestnávateľ 28-ročného (nar. 1. februára 1987) púchovského rodáka, ktorý s Piastom v lete 2015 podpísal zmluvu na dva roky, je po štrnástich kolách na čele tabuľky Ekstraklasy. Gliviciam pritom pred ročníkom mnohí predpovedali skôr záchranárske starosti.


Na úspešnom období má podiel aj Mráz. Bojuje, pridáva asistencie i góly a zaradil sa medzi top ľavých bekov najvyššej poľskej súťaže. "Spočiatku si súperi mysleli: ´Hráme proti Gliviciam, to budú tri body´. Dnes k nám pristupujú úplne inak - s vážnosťou," povedal Mráz podľa portálu slask.sport.pl. O majstrovskom primáte však slovenský zadák nechce hovoriť: "Ani neviem, s kým hráme o tri kolá. Myslíme iba na najbližšie stretnutie. Iste, sme lídrom a cítime sa silní, ešte však za nami nie je ani polovica sezóny."


Ani napriek tomu sa Patrik Mráz nevie zbaviť nepriazne poľských novinárov. Tí mu radi pripomenú alkoholovú aféru z roku 2012, keď pôsobil v Slasku Vroclav. "Nikdy som nebol alkoholik. Popísali o mne nezmysly. Taký je moderný svet, v sekunde môžu médiá o jednom mužovi spraviť najhorší obraz," vyhlásil pre slask.sport.pl 28-ročný Mráz, ktorý si u severných susedov Slovenska medzi angažmánmi v Slasku a Piaste obliekal ešte dres Górnika Leczna. V minulosti nastupoval aj za rodný Púchov, Petržalku, Žilinu a Senicu.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona