Nikdy nie je neskoro: Vo Vajnoroch otvoria prvý ročník Univerzity tretieho veku

NETKY.SK • 8 Júl 2019, 18:2 • 2 min
Nikdy nie je neskoro: Vo Vajnoroch otvoria prvý ročník Univerzity tretieho veku

BRATISLAVA – Mestská časť Vajnory v spolupráci s Ekonomickou univerzitou v Bratislave otvorí od septembra prvý ročník Univerzity tretieho veku.

slovakia

left justify in out

Informovala o tom zástupkyňa starostu Vajnôr Soňa Molnárová. „Prihlásilo sa 32 záujemcov vo veku 50 a viac rokov,“ informovala Soňa Molnárová a zároveň dodala, že im už doručili záväzné prihlášky.

„Slávnostné otvorenie sa uskutoční 31. októbra. Výučba bude v priestoroch Základnej školy Kataríny Brúderovej vo Vajnoroch. Prednášať budú doma i v zahraničí uznávaní pedagógovia Ekonomickej univerzity v Bratislave, odborníci z praxe aj spoluobčania z Vajnôr,“ uviedla Soňa Molnárová.

 

img


Zoznam účastníkov na nasledujúci akademický rok je už uzavretý. Za študijný rok zaplatia seniori poplatok Ekonomickej univerzite. Na podpore Univerzity tretieho veku sa podieľa aj mestská časť Vajnory a to poskytnutím priestorov na výučbu.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
barbora lučivjanská

Netky
JAR JE TU O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona