Nigérijský reprezentant Nwofor posilnil káder v AS Trenčín

NETKY.SK • 12 September 2016, 14:34 • 2 min
Nigérijský reprezentant Nwofor posilnil káder v AS Trenčín

TRENČÍN - Káder úradujúceho slovenského futbalového šampióna AS Trenčín počas uplynulého týždňa doplnil nigérijský reprezentant Uche Nwofor, podpísal kontrakt na 12 mesiacov s dvojročnou opciou. Dvadsaťštyriročný útočník naposledy pôsobil v portugalskom prvoligovom klube Boavista Porto; v minulosti hrával aj za holandské Venlo a Heerenveen a belgické Lierse.

slovakia

left justify in out

"Som šťastný. Tím ma privítal veľmi dobre. Atmosféra v kabíne je skutočne vynikajúca. Stretol som rôzne národnosti: od Slovákov cez mojich krajanov, je tu Argentínčan, Brazílčania. Všetci sú skvelí. Cítim sa tu veľmi dobre," povedal Nwofor pre web AS Trenčín a dodal: "Chcem pomôcť tímu. Viem, že to bude určitý čas trvať. Verím však, že postupne budem stále viac užitočný a platný hráč. Túžim byť pevnou súčasťou mužstva a pomáhať chalanom k splneniu cieľov."

Trenčín vo štvrtok potvrdil angažovanie iného nigérijského reprezentanta Reubena Gabriela, aj tento 25-ročný defenzívny stredopoliar naposledy pôsobil v Boaviste. Obaja sa predstavili na MS 2014 v Brazílii v neúspešnom osemfinálovom zápase proti Francúzsku (0:2), Nwofor nastúpil aj proti Argentíne (2:3) v základnej F-skupine.

"Sú s nami len od utorka. Uche musel ešte na dva dni ísť nazad do Porta pre papiere, ale už sa vrátil. Obaja prešli reprezentáciou, isto tam bude kvalita a môžu byť pre nás posilami, len potrebujú trochu času na adaptáciu a my musíme byť trpezliví," povedal tréner AS Martin Ševela pre agentúru SITA.

Trenčanov v závere augusta opustili dvaja nigérijskí reprezentanti - Ibrahim Rabiu (KAA Gent) aj Kingsley Madu (SV Zulte Waregem) zamierili do najvyššej belgickej súťaže.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies