Nigérijčan Taiwo neposilní Legiu Varšava

NETKY.SK • 29 Január 2015, 13:00 • 2 min
Nigérijčan Taiwo neposilní Legiu Varšava

BELEK - Nigérijský futbalový obranca Taye Taiwo napokon neposilní poľského šampióna Legiu Varšava. Ako informuje oficiálna stránka klubu, rozhodol o tom trénerský štáb Legie.

slovakia

left justify in out

V minulej dekáde jeden z popredných ľavých obrancov na európskych trávnikoch nastúpil za Legiu v rámci sústredenia v tureckom Beleku v prípravnom zápase proti azerbajdžanskému FK Karabach, v ktorom však nepresvedčil o svojich súčasných kvalitách.

 

Dvadsaťdeväťročný ľavý bek preslávený predovšetkým tvrdými strelami z diaľky v minulosti hrával za popredné európske veľkokluby Olympique Marseille či AC Miláno. Pôsobil aj v anglickom Queens Park Rangers a ukrajinskom Dyname Kyjev. Naposledy skúšal šťastie v Bursaspore, za ktorý v tejto sezóne nenastúpil ani v jednom súťažnom stretnutí. Taiwo v rokoch 2004 až 2012 reprezentoval rodnú Nigériu v 53 medzištátnych zápasoch, strelil 5 gólov. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies