Nigérijčan Taiwo na skúške v Legii Varšava

NETKY.SK • 26 Január 2015, 12:33 • 2 min
Nigérijčan Taiwo na skúške v Legii Varšava

BELEK - Na sústredení poľského futbalového šampióna Legie Varšava v tureckom Beleku sa objavil známy nigérijský obranca Taye Taiwo. Informoval o tom prostredníctvom Twitteru spolumajiteľ klubu Dariusz Mioduski.

slovakia

left justify in out

Dvadsaťdeväťročný ľavý bek preslávený predovšetkým tvrdými strelami z diaľky v minulosti hrával za popredné európske veľkokluby Olympique Marseille či AC Miláno. Pôsobil aj v anglickom Queens Park Rangers a ukrajinskom Dyname Kyjev. Naposledy skúšal šťastie v Bursaspore, za ktorý v tejto sezóne nenastúpil ani v jednom súťažnom stretnutí. Taiwo v rokoch 2004 až 2012 reprezentoval rodnú Nigériu v 53 medzištátnych zápasoch, strelil 5 gólov.

 

Legia má počas sústredenia v "krajine polmesiaca" problémy so zraneniami hráčov. Okrem Slováka Ondreja Dudu už pre zdravotné problémy odišli naspäť do Poľska aj kapitán Ivica Vrdoljak a obranca Tomasz Brzyski hrajúci práve na poste Tayeho Taiwa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona