Nigérijčan Musa blízko k prestupu do Leicestru

NETKY.SK • 4 Júl 2016, 14:57 • 2 min
Nigérijčan Musa blízko k prestupu do Leicestru

MOSKVA - Nigérijský futbalový útočník Ahmed Musa je blízko k spečateniu svojho prestupu z CSKA Moskva do tímu úradujúceho anglického šampióna Leicester City.

slovakia

left justify in out

Obe strany sa podľa hráčovho agenta dohodli na podmienkach transferu, informuje web britskej BBC. "Všetko je dotiahnuté, Musa bude v stredu v Anglicku, aby absolvoval lekársku prehliadku," vyhlásil agent 23-ročného zakončovateľa Tony Harris. Musov odchod potvrdil pre ruské médiá aj tréner CSKA Moskva Leonid Sluckij: "V utorok odíde. Keď sa pozriete na to, ako sa veci majú, zbadáte, že je to hráč stvorený pre anglický futbal."

Musa sa môže stať štvrtou posilou nečakaného víťaza Premier League 2015/2016 po nemeckom brankárovi Ronovi-Robertovi Zielerovi, španielskom obrancovi Luisovi Hernándezovi a francúzskom stredopoliarovi Nampalysovi Mendym. Musa prišiel do CSKA v roku 2012, v klubovom drese odohral 168 zápasov a strelil 54 gólov. V nigérijskom národnom tíme má na svojom konte 58 štartov a 11 presných zásahov.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies