Nigel de Jong odchádza z AC Miláno

NETKY.SK • 1 Február 2016, 13:22 • 2 min
Nigel de Jong odchádza z AC Miláno

MILÁNO - Taliansky futbalový klub AC Miláno potvrdil ukončenie spolupráce so stredopoliarom Nigelom de Jongom. O služby 31-ročného rodáka z Amsterdamu sa údajne zaujíma účastník zámorskej Major League Soccer Los Angeles Galaxy.

slovakia

left justify in out

Holandský defenzívny štít odohral v tejto sezóne v drese "rossoneri" len päť ligových stretnutí napriek tomu, že v minulom ročníku nastupoval pravidelne pod vedením Filippa Inzaghiho. "AC Miláno ďakuje Nigelovi de Jongovi za jeho odhodlanie, nasadenie a profesionalitu, s akými hral za klub počas jeho dní v červeno-čiernych farbách. Prajeme mu všetko dobré do ďalšej fázy jeho kariéry," uvádza sa na oficiálnej stránke Milánčanov. Nigel de Jong prišiel na San Siro v roku 2012 z anglického Manchestru City a do tejto sezóny patril medzi kľúčových mužov zostavy AC.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies