Niektoré popové hviezdy sú príšerné, myslí si Sam Smith

NETKY.SK • 8 Január 2015, 08:40 • 2 min
Niektoré popové hviezdy sú príšerné, myslí si Sam Smith

LONDÝN - Anglický spevák Sam Smith priznal, že mu niektoré popové hviezdy ležia v žalúdku. Zároveň však prezradil, že v hudobnom priemysle našiel aj takých umelcov, ktorí ho inšpirovali. Za svoje vzory považuje napríklad speváčky Ettu James či Joni Mitchell. Dvadsaťdvaročný rodák z Londýna to uviedol v rozhovore pre V Magazine.

slovakia

left justify in out

„Často som počúval Ettu James. Najviac sa mi na nej páčilo, že jej neprekážalo, ak jej kde-tu ušli nejaké tóny. Práve o také niečo sa snažím aj ja. Ľudia sú dnes posadnutí tým, aby všetko znelo bezchybne. Nebudem nikoho menovať, no niektoré popové hviezdy sú jednoducho príšerné,“ povedal Smith v rozhovore, ktorý viedla speváčka Chaka Khan. „Nemajú za sebou ani polovicu úspechov ako vy a aj napriek tomu ste pokorná a milá,“ dodal na adresu 61-ročnej desaťnásobnej držiteľky Grammy. 

 

Samuel Frederick „Sam“ Smith je známy napríklad vďaka spolupráci na piesni Latch dua Disclosure. Podieľal sa tiež na singli La La La, ktorý v roku 2013 vydal producent Naughty Boy. Predvlani v októbri mu vyšlo EP Nirvana a 26. mája 2014 uviedol na trh debutový album In the Lonely Hour, ktorý obsahuje úspešné single Money on My Mind, Stay with Me alebo I'm Not the Only One. Vlani zvíťazil v ankete BBC Sound of 2014, ktorá predurčuje najväčšie hudobné hviezdy roka. V rámci BRIT Awards mu udelili Critics' Choice Award a získal aj štyri MOBO Awards. V aktuálnom ročníku si vyslúžil šesť nominácií na Grammy. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies