Niektoré médiá chcú zrejme narušiť pevné vzťahy v strane

NETKY.SK • 4 Október 2010, 11:47 • 2 min
Niektoré médiá chcú zrejme narušiť pevné vzťahy v strane

Niektoré médiá chcú zrejme narušiť pevné vzťahy v strane

slovakia

left justify in out

img

Niektoré médiá chcú zrejme narušiť pevné vzťahy v Slovenskej národnej strane (SNS). Tvrdí to strana vo svojom vyhlásení s tým, že odmieta akékoľvek útoky a pokusy rozbíjať jej pevnosť a jednotu.
      Národniarom sa totiž nepozdáva, že priestor v niektorých médiách v ostatných dňoch nelogicky dostáva jednotlivec a radový člen, ktorý však nedisponuje žiadnym mandátom vyjadrovať sa za SNS. "A to navyše tendenčne a nepravdivo, čím môže strane poškodiť dobré meno," uvádza tlačový odbor strany.
      Zároveň upozorňuje, že mandát vyjadrovať sa za národniarov má len predseda strany Ján Slota, členovia Predsedníctva SNS, resp. nimi poverený tlačový odbor strany.
      Z radových členov sa v médiách naposledy objavila bývalá prvá podpredsedníčka SNS Anna Belousovová, ktorá bola v nedeľu (3.10.) jediným hosťom diskusnej relácie televízie TA3 V politike. Neúspešná kandidátka na líderský post v tejto strane viackrát zopakovala svoje výhrady k politike SNS a ku kauzám, ktoré sa so stranou spájajú. Belousovová navyše pred časom ohlásila vznik názorovej platformy v rámci SNS.

Zdroj: TASR



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies