Zlý začiatok roka pre Mojsejovú, niekto jej podpálil butik

NETKY.SK • 7 Január 2015, 12:40 • 2 min
Zlý začiatok roka pre Mojsejovú, niekto jej podpálil butik

KOŠICE - V predajni známej košickej podnikateľky Nory Mojsejovej na Františkánskej ulici v Košiciach dnes v noci horelo. Ako dnes ráno informoval dôstojník operačného strediska košických hasičov Roman Keruľ, požiar im nahlásila mestská polícia krátko pred pol druhou v noci.

slovakia

left justify in out

„Po príchode na miesto hasiči začali likvidovať požiar cez otvorené okno, z ktorého šľahali plamene. Ďalšia skupina násilím otvorila vstupné dvere do objektu a potom aj do butiku. Požiar zničil predajňu odevov, v ďalších miestnostiach bolo veľa dymu. Vyšetrovateľ príčin požiaru predbežne ako príčinu určil úmyselné podpálenie."

 

Podľa Mojsejovej predbežné škody na zariadení a tovare presiahli 100-tisíc eur. Ako agentúru SITA informoval košický policajný hovorca Alexander Szabó, polícia v prípade začala trestné stíhanie pre poškodzovanie cudzej veci. Páchateľovi za tento čin hrozí trest na tri až osem rokov.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona