Niekto sa tu musí posadiť a dostať bitku, povedal médiám Hodgson

NETKY.SK • 29 Jún 2016, 08:57 • 2 min
Niekto sa tu musí posadiť a dostať bitku, povedal médiám Hodgson

BERLÍN - Končiaci tréner anglickej futbalovej reprezentácie Roy Hodgson predstúpil v utorok pred médiá.

slovakia

left justify in out

"Ani neviem, čo tu robím. Som tu iba preto, lebo mi povedali, že je to pre mnoho ľudí dôležité. Niekto sa tu musí posadiť a dostať bitku," cituje slová 68-ročného kouča agentúra dpa.

 

Anglický zväz už avizoval, že sa obzerá po nasledovníkovi. "Nebudem hovoriť o menách, ale hľadáme to najlepšie možné riešenie," reagoval generálny sekretár Martin Glenn.

 

Krátko pred tlačovou konferenciou dementoval kapitán Albionu Wayne Rooney informácie o rozporoch medzi koučom a hráčmi: "Podporujeme trénera, ale chápeme jeho dôvody. Mal našu plnú dôveru."

 

Hodgson oznámil svoje rozhodnutie rezignovať po záverečnom osemfinále EURO 2016, v ktorom jeho zverenci senzačne podľahli Islandu 1:2 a na turnaji skončili. Pri národnom tíme nebudú pokračovať ani obaja asistenti Gary Neville a Ray Lewington.

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies