FOTO Niekto dostane na Vianoce ponožky, Floyd Mayweather zase tigra

NETKY.SK • 4 December 2015, 18:00 • 2 min
FOTO Niekto dostane na Vianoce ponožky, Floyd Mayweather zase tigra

LAS VEGAS – Vianoce sú už za dverami, ale Floyd Mayweather ich už mal predčasne. Namiesto osvedčených ponožiek však dostal niečo oveľa lepšie.

slovakia

left justify in out

Tridsaťosemročný bývalý boxer sa opäť predviedol, keď na svojom Instagrame zverejnil fotku so svojim novým tigrom. Mayweather tento dar komentoval slovami: "Chcel by som poďakovať mojej rodine @themoneyteamrussia tu v Moskve v Rusku za pohostinnosť a za predčasný vianočný darček, vzácneho a exotického tigra z Indie. Máte nejaké návrhy ako by sa táto dvojmesačná tigrica mohla volať? #Moscow #Russia."

 



Rezervácia Big Cat Rescue tvrdí, že Mayweather si podľa nevadských zákonov môže ponechať tohto tigra, ak splní nasledovné podmienky: "Je potrebné povolenie na držanie rysa červeného a pumy americkej. Tiež je potrebné povolenie na dovoz rysa červeného a pumy americkej. Všetky ostatné mačkovité šelmy sú vyňaté z povinnosti mať povolenie. Nekomerčná licencia stojí $5 na a komerčná $100 na rovnaké obdobie."

Keďže sa nejedná o vyššie uvedené druhy, tak je tiger oslobodený od licenčných požiadaviek. Netreba však zabúdať na to, že tigre sú stále veľmi ohrozené a počet týchto nádherných šeliem vo voľnej prírode neustále klesá. Podľa odhadov žije vo voľnej prírode na celom svete už iba 3,000 až 3,600 tigrov.

Dúfame, že pán Mayweather si uvedomuje, že tiger je na celý život a nie len na Vianoce.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies