Niekdajšia hviezda hviezda Realu Madrid čelí obvineniam z užívania dopingu

NETKY.SK • 12 Jún 2017, 08:27 • 2 min
Niekdajšia hviezda hviezda Realu Madrid čelí obvineniam z užívania dopingu

Bratislava - Bývalý brazílsky futbalový reprezentant Robert Carlos plánuje podniknúť právne kroky proti nemeckej televízii ARD, ktorá odvysielala dokument o údajnom dopingu v brazílskom futbale.

slovakia

left justify in out

Dnes už 44-ročný Carlos na svojej facebookovej stránke uviedol, že odmieta všetky obvinenia. Ani on, ani jeho spoluhráči údajne nikdy neužili zakázané látky. Podľa spomínaného dokumentu brazílska antidopingová agentúra disponuje 200-stranovou správou o praxi lekára, ktorý pracoval so zakázanými liekmi a údajne ich mali brať aj brazílski futbalisti.

 

Dokumentácia, ktorá údajne obsahuje meno Roberta Carlosa, je od roku 2015 na súde v Sao Paule a nedávno bola sprístupnená. Dokument ARD obsahoval skryté video, kde lekár vysvetlil, aké lieky boli určené na liečbu niekoľkých špičkových športovcov vrátane Roberta Carlosa, ktorý získal titul majstra sveta s Brazíliou v roku 2002 v Kórei. Carlos povedal, že spomínaného doktora nepozná. "Dal som svojim právnikom inštrukcie, aby začali s právnymi úkonmi," dodal bývalý brazílsky internacionál.

 

 

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona