Niekdajšia futbalová hviezda Anglicka Michael Owen začína kariéru ako džokej!

NETKY.SK • 9 Marec 2017, 14:14 • 2 min
Niekdajšia futbalová hviezda Anglicka Michael Owen začína kariéru ako džokej!

LONDÝN - Anglický bývalý futbalový útočník Michael Owen sa dlhodobo venuje dostihovej sfére ako chovateľ a majiteľ koní, aktuálne pracuje na svojom jazdeckom debute.

slovakia

left justify in out

"Pripravil som sa na to, že potrvá dlho, kým budem môcť súperiť. Teraz som si stanovil konkrétny cieľ. Je predo mnou ešte veľa roboty, ale teším sa na to," povedal pre Racing Post 89-násobný reprezentant Albiónu, zdieľal to web GaloppOnline.de.

Owen smeruje na rovinové súperenie Prince's Countryside Fund Charity Race, ktoré sa uskutoční 24. novembra v Ascote západne od Londýna. Tridsaťsedemročný niekdajší hráč Liverpoolu, Realu Madrid, Newcastlu, Manchestru United a Stoke začal s dostihovým tréningom vlani.

V lete 2015 vyvolal na Britských ostrovoch veľký mediálny ohlas prestup britskej dvojnásobnej olympijskej víťazky v dráhovej cyklistike Victorie Pendletonovej do dostihového odvetvia. Premiérový triumf dosiahla 2. marca 2016 nad skokmi vo Wincantone v sedle Pachu Du Poldera, zúčastnila sa aj na prestížnom cheltenhamskom festivale prekážkarskej sekcie National Hunt vlani v marci.
 




twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Roman Bekö
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies