Niekdajšia Farma Bolka Polívku sa po viac ako roku opäť teší na návštevníkov

NETKY.SK • 3 Máj 2014, 06:31 • 2 min
Niekdajšia Farma Bolka Polívku sa po viac ako roku opäť teší na návštevníkov

PRAHA - Po viac ako ročnej prestávke a problémoch okolo konkurzného konania sa v Olšanoch neďaleko Vyškova opäť otvorila niekdajšia Farma Bolka Polívku.

slovakia

left justify in out

O pivo, kávu alebo obed tam prejavili hneď v prvý deň prevádzky, 1. mája, záujem desiatky okoloidúcich, ale i "štamgastov" podniku, netajacich zvedavosť, informuje dnes internetový server iDNES.cz.
      

Nový jedálny lístok s pôvodným logom reštaurácie U Klauna bude podľa predstáv terajšieho vedenia zariadenia ponúkať hlavne čerstvé jedlá z miestnych surovín, vo štvrtok to boli napríklad pikantná fazuľová polievka s údeným mäsom alebo jarné kurča so žihľavovou plnkou.
      

Novým nájomníkom objektu je hotelier František Dvořák. Zariadenie však hneď v prvý deň prevádzky navštívil aj niekdajší jeho majiteľ, obľúbený herec Bolek Polívka, od ktorého podnik kúpil v dražbe za 11,5 milióna Kč hercov priateľ Alexander Seidl. Práve od neho si ho potom prenajal spomínaný hotelier, podnikajúci doteraz na Šumave.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies