Niekdajší líder kapely Oasis odporučil fanúšikom, aby nebrali príliš veľa drog a nepili veľa alkoholu

NETKY.SK • 30 August 2017, 09:09 • 2 min
Niekdajší líder kapely Oasis odporučil fanúšikom, aby nebrali príliš veľa drog a nepili veľa alkoholu

BRATISLAVA - Anglický spevák Liam Gallagher odporučil fanúšikom a fanúšičkám, aby nepili veľa alkoholu a nebrali príliš veľa drog.

slovakia

left justify in out

Niekdajší líder už nefungujúcej kapely Oasis tak urobil v rozhovore pre britský denník Daily Star. "V súkromnom živote som urobil niekoľko chýb, dva razy som sa oženil a ublížil som mojím deťom. Takže moje osobné odporúčanie je, neberte príliš veľa drog a nepite veľa alkoholu. Mali by ste s tým prestať, lebo vás to dostane do rôznych situácií. Musím však povedať, že celkovo som šťastný, ako to všetko prešlo a ako to pokračuje. Som dobrý človek a mám dobrý život. Rock'n'roll je na mňa dobrý," povedal 44-ročný interpret.

Liam Gallagher sa preslávil ako spevák spomínanej kapely Oasis, s ktorou vydal albumy Definitely Maybe (1994), (What's The Story) Morning Glory? (1995), Be Here Now (1997), Standing On The Shoulder Of Giants (2000), Heathen Chemistry (2002), Don't Believe The Truth (2005) a Dig Out Your Soul (2008). Činnosť skupiny však už od začiatku sprevádzali ostré a otvorené spory medzi ním a jeho starším bratom Noelom, ktoré napokon v auguste 2009 viedli k jej rozpadu.

 

Noel následne založil kapelu Noel Gallagher's High Flying Birds. Liam s ostatnými členmi Oasis zas skupinu Beady Eye, ktorá stihla uviesť na trh dve štúdiovky - Different Gear, Still Speeding (2011) a BE (2013), no v októbri 2014 ukončila činnosť. V piatok 6. októbra plánuje vydať debutový sólový album As You Were.

 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Jozef Botos

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona