Nie Van Persie, ale Usain Bolt bude dnešnou hviezdou v zápase United proti Fulhamu

NETKY.SK • 25 August 2012, 13:05 • 2 min
Nie Van Persie, ale Usain Bolt bude dnešnou hviezdou v zápase United proti Fulhamu

Nie Van Persie, ale Usain Bolt bude dnešnou hviezdou v zápase United proti Fulhamu - Futbal MANCHESTER - Usain Bolt bude čestným hosťom Manchestru United na ligovom zápase proti Fulhamu na Old Trafforde. Charizmatický šesťnásobný olympijský víťaz je dlhor

slovakia

left justify in out

imgMANCHESTER - Usain Bolt bude čestným hosťom Manchestru United na ligovom zápase proti Fulhamu na Old Trafforde.

Charizmatický šesťnásobný olympijský víťaz je dlhoročným fanúšikom United a nedávno vyhlásil, že by v tomto klube chcel hrať. Je veľmi nepravdepodobné, že by sa to stalo a Bolt sa bude musieť uspokojiť so sledovaním svojho obľúbeného klubu v akcii.

Robin van Persie by sa dnes už mohol predstaviť v základnej zostave a Sir Alex Ferguson pochválil Holanďanove rozhodnutie prestúpiť práve do United, keďže o útočníka prejavilo záujem mnoho ďalších veľkoklubov.

"Podľa toho, čo nám tvrdia agenti, tak by veľa hráčov chcelo hrať za Manchester United, ale v posledných dvoch alebo troch rokoch je trend taký, že hráči uprednostňujú peniaze a ako všetci vieme, Manchestru City v tomto smere nemôžeme konkurovať," povedal Ferguson pre United Review.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies