Nie som upír, reagoval Pharrell na komentáre o mladistvom vzhľade

NETKY.SK • 19 Február 2014, 15:48 • 2 min
Nie som upír, reagoval Pharrell na komentáre o mladistvom vzhľade

LOS ANGELES - Americký producent, rapper a spevák Pharrell Williams sa s nadhľadom vyjadril ku komentárom týkajúcim sa jeho mladistvého vzhľadu, ktorým sa môže pochváliť aj vo veku 40 rokov.

slovakia

left justify in out

V ostatnom čase sa totiž na internete rozšírili mémy a vtipy, ktoré ho označujú za upíra. "Som ochotný verejne priznať, že nepijem krv iných ľudí. Ako je možné, že v štyridsiatke vyzerám tak mlado? Umývam si tvár," prezradil Williams pre magazín Time Out.

Zároveň sa vyjadril aj k mimoriadnemu úspechu, ktorý mu počas ostatného roka priniesla najmä spolupráca s formáciou Daft Punk a ich spoločný singel Get Lucky. Ten totiž získal cenu Grammy v kategórii Nahrávka roka, pričom Williams okrem toho zvíťazil aj medzi producentmi. "Vždy som produkoval hudbu pre umelcov, ktorí dosahovali takúto úroveň úspechu, ale netušil som, že to bude také šialené. Som ako dieťa, ktoré má rado sladkosti a prebudí sa v továrni na čokoládu Willyho Wonku. Pozrite, ako producent som bol vždy ten chlapík, ktorý pri niekom stojí, a bol som s tým spokojný. Vesmír vám však poklepe po pleci a uvedomíte si, že je tu toho pre vás viac," vysvetlil. 

Štyridsaťročný Pharrell Williams je členom produkčného dua The Neptunes a tiež skupiny N.E.R.D, s ktorou vydal zatiaľ štyri albumy. Ako sólový interpret má na konte zatiaľ jediný album In My Mind (2006), pričom v marci mu vyjde druhá štúdiovka s názvom G I R L. Jeho piesne sa objavili v snímkach ako Rozhodne sa v nedeľu (1999), Bozk draka (2001), Zoolander (2001), Neserte nám pestúnku (2003), Charlieho anjeli: Na plný plyn (2003), 50x a stále po prvý raz (2004), Hitch: Liek pre moderného muža (2005), 40 rokov panic (2005), Nabúchaná (2007), či Ja, zloduch (2010). Podieľal sa tiež na hite Blurred Lines Robina Thicka a za pieseň Happy zo snímky Ja, zloduch 2 (2013) si vyslúžil nomináciu na Oscara. V októbri 2013 sa zosobášil s modelkou Helen Lasichanh, s ktorou má syna Rocketa. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies