Nie som tu pre peniaze! Ďalšie dve mega hviezdy prestúpia do Anži, hovorí Samba

NETKY.SK • 28 Február 2012, 15:08 • 2 min
Nie som tu pre peniaze! Ďalšie dve mega hviezdy prestúpia do Anži, hovorí Samba

Nie som tu pre peniaze! alšie dve mega hviezdy prestúpia do Anži, hovorí Samba - Futbal MACHAČKALA - Anži Machačkala tento rok v lete ohromí celý futbalový svet prestupom dvoch mega hviezd – tvrdí bývalá hviezda Blackburnu Rovers, Chris Samba.

slovakia

left justify in out

imgMACHAČKALA - Anži Machačkala tento rok v lete ohromí celý futbalový svet prestupom dvoch mega hviezd – tvrdí bývalá hviezda Blackburnu Rovers, Chris Samba.

27-ročný hráč nahnevane vyvrátil špekulácie, že prestúpil do ruského klubu len kvôli peniazom, keď opustil trápiaci sa Blackburn za 12 miliónov libier. Štvorročná zmluva s Anži mu zabezpečuje 100.000 libier týždenne.

Samba trvá na tom, že jeho prestup bol ovplyvnený spoluprácou s bývalým trénerom Chelsea, Guusom Hiddinkom, a bol motivovaný ambíciami klubu. Zároveň dodal, že sa teší na ďalšie dve veľké mená v budúcnosti.
Kamerunský útočník Samuel Eto'o sa stal najlepšie plateným hráčom na svete keď prestúpil vlani v lete do Anži, čo mu zabezpečilo mega-plat 350,000 libier týždenne.

Roberto Carlos a Yuri Zhirkov sú ďalšie klubové hviezdy s vysokým platom a Samba očakáva, že v budúcej sezóne sa klub presadí aj v Európe.

"Možno je to malý klub, ale majú ambície," povedal.

"Je to tím s reálnou šancou hrať na najvyššej úrovni európskeho futbalu. Majú ambície a peniaze. Kúpili ma za 12 miliónov libier, a k tomu aj Roberta Carlosa, Yuri Zhirkova a Samuela Eto'o. A budú aj ďalšie veľké mená, ktoré sa k nám v budúcnosti pripoja. Viem o dvoch, ktorí k nám prídu v lete a ľudia budú veľmi prekvapení. Radi by sme urobili to, čo Manchester City."

Jeho odchod z Ewood Parku bol nečakaný, ale stále dúfa, že Steve Kean dokáže udržať Blackburn v najvyššej lige.

"Nechcem mať žiadne výčitky. Mám 27 rokov a musím myslieť už aj na budúcnosť a využiť moje zostávajúce futbalové roky čo najviac, " dodal Samba.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona