Nie som hlúpa blondína, tvrdí Paris Hilton

NETKY.SK • 27 November 2016, 11:47 • 2 min
Nie som hlúpa blondína, tvrdí Paris Hilton

BRATISLAVA - Americká herečka, speváčka a dedička hotelového impéria Paris Hilton vyhlásila, že nie je hlúpa blondína, za ktorú ju mnohí ľudia považujú.

slovakia

left justify in out

Tridsaťpäťročná rodáčka z New Yorku to uviedla v rozhovore pre americký magazín Galore. „Tí, ktorí ma zatiaľ nestretli, majú o mne nesprávny názor. Ak sa postavím pred ľudí v zasadačke a prednášam im o biznise, uvedomia si, že nie som hlúpa blondína, za ktorú ma považovali," povedala podnikateľka a dodala, že je rada, ak je pre ľudí, a to najmä pre ženy, príkladom.


Hilton takisto uviedla, že nikdy nepodstúpila plastickú operáciu. „Som veľmi hrdá na to, že som prirodzená a nikdy som nepodstúpila žiadny zákrok. Som so sebou spokojná. Ale nesúdim druhých. Ľudia by mali urobiť čokoľvek pre to, aby boli šťastní," objasnila.


Paris Hilton je vnučkou Williama Barrona Hiltona a pravnučkou Conrada Hiltona, ktorý založil sieť hotelov Hilton. V roku 2003 ju preslávila erotická nahrávka, v ktorej účinkuje spolu so svojím vtedajším priateľom Rickom Salomonom. Okrem nej sa však do povedomia verejnosti dostala aj vďaka televíznej show The Simple Life (2003 - 2007). Zahrala si tiež v snímkach Zoolander (2001), Život s Helen (2004), Múzeum voskových figurín (2005), Trhni si! (2006), Repo: Genetická opera! (2008) alebo Kráska a tá druhá (2008). Ako speváčka debutovala v roku 2006 albumom Paris, ktorý sa v americkom rebríčku Billboard 200 dostal na šiestu priečku. Má tiež vlastnú módnu značku.


 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies