Nie je vylúčené, že hnutie Sme rodina pošle k vode ministra vnútra

NETKY.SK • 8 Jún 2021, 13:14 • 2 min
Nie je vylúčené, že hnutie Sme rodina pošle k vode ministra vnútra

BRATISLAVA - Klub hnutia Sme rodina sa poradí, ako bude hlasovať pri odvolávaní ministra vnútra Romana Mikulca (OĽaNO) z funkcie.

slovakia

left justify in out

Povedal predseda Národnej rady SR (NR SR) a hnutia Sme rodina Boris Kollár. Stanovisko poskytla hovorkyňa predsedu parlamentu Michaela Jurcová.

„Platí to, čo bolo povedané, klub Sme rodina sa v tejto veci poradí. Zároveň, doteraz sa hnutie Sme rodina správalo ako zodpovedný koaličný partner. Preto verím, že nenastanú také okolnosti, aby sa to v budúcnosti muselo zmeniť," podotkol Kollár.

Zvolanie mimoriadnej schôdze k odvolávaniu Mikulca z funkcie iniciovala opozičná strana Smer – sociálna demokracia (Smer-SD). Konať by sa mala na budúci týždeň.

 

Za odvolanie Mikulca z funkcie bude hlasovať aj koaličný poslanec a predseda poslaneckého klubu hnutia Sme rodina Peter Pčolinský. Minister vnútra totiž nemá jeho dôveru.
 

Mohlo by vás zaujímať: Obháji minister vnútra svoju funkciu? Peter Pčolinský bude hlasovať s opozíciou



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Katarina Zakova

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona