Netypické tváre modelingu

NETKY.SK • 2 Júl 2015, 11:00 • 2 min
Netypické tváre modelingu

BRATISLAVA - Tiež žijete v tej predstave, že ľudia živiaci sa modelingom musia byť mladí a krásny? Omyl. Oveľa viac zaujme osobitosť, výnimočnosť a neopozeraný vzhľad. O tom sa presvedčíte v nasledujúcom článku. Že niekedy nevieme presne či ide o ženu alebo o muža, že druhému chýba končatina a iní si už dávno užívajú dôchodok? To vôbec nevadí.

slovakia

left justify in out

Liu Xianping

Tak trošku netradičný internetový model, ale aj tak model. 72-ročný Liu Xianping z Číny zavesil na internet fotky, na ktorých má oblečené šaty svojej vnučky. Okamžite sa z neho stala hviezda.

obrazok

Jilian Mercado

Že mať svalovú dystrofiu a byť modelkou sa vylučuje? Nezmysel. Na konkurz vyrazila zo srandy a o to viac bola prekvapená keď ju modelingová agentúra skutočne vybrala. Dnes je z nej úspešná modelka, ktorá ukazuje, že aj s chorobou sa dá byť úspešný.

obrazok

Moffy

Táto modelka je mladá, krásna, štíhla s perami Angeliny Jolie avšak s jednou chybou. Škúli a to poriadne. No aj tak to nestálo v ceste jej modelingovej kariére.

obrazok

Shaun Ross

Shaun Ross je prvý model-albín. S modelingom začal už v 16-tich a okrem neho sa venuje aj profesionálnemu tancovaniu.

obrazok

Rick Genest

Viac ľudí ho však pozná pod prezývkou Zombie Boy. Keď mu zistili nádor na mozgu a on pol roka čakal na operáciu premýšľaľ nad svojim životom. A tak sa po operácii rozhodol vymeniť pokojný život za ten anarchistický a stal sa živým plátnom. Je súčasťou mnohých vystúpení a účinkuje aj v amerických filmoch.

obrazok

Daphne Selfe

Väčšina modeliek po dosiahnutí určitého veku tak okolo štyridsiatky svoju kariéru končí. To ale nie je prípad Daphne Selfe, ktorá sa v modelingu pohybuje už viac ako 60 rokov. A tak vyvracia všetky predsudky a vo svojich 78 rokoch ešte stále fotí.

obrazok

Casey Legler

V roku 1996 reprezentovala Francúzsko na Olympijských hrách v plávaní. Neskôr sa na šport vykašľala, začala študovať a venovať sa modelingu. Je prvou ženou, ktorá získala kontrakt ako mužský model. 

obrazok

Andrej Pejic

Andrej je asi najznámejší androgynný supermodel(ka). Pôvodom muž prekonal množstvo operácií a dnes je z neho plnohodnotná žena. Jeho neurčitý vzhľad je veľkou výhodou preto je vyhľadávaný tými najznámejšími modelingovými agentúrami.

obrazok

Alex Minsky

Bývalý príslušník amerických námorných síl prišiel o nohu na misii v Afganistane. Tento bývalý vojak teraz využíva svoje vypracované telo a krásnu tvár aby ho užvili ako modela. A darí sa mu.

obrazok



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona