Nicole Scherzinger sa chce vydať a vychovávať deti

NETKY.SK • 27 Október 2015, 09:36 • 2 min
Nicole Scherzinger sa chce vydať a vychovávať deti

LONDÝN - Americká speváčka Nicole Scherzinger by si rada založila rodinu. Interpretka, ktorá sa tento rok rozišla s britským pilotom F1 Lewisom Hamiltonom, to prezradila v rozhovore pre anglický denník Daily Mail.

slovakia

left justify in out

"Určite sa raz vydám a budem mať deti. Jednoducho vo vnútri som taká," uviedla 37-ročná speváčka a dodala, že sa po rozchode už cíti dobre, keďže sa pozerá na veci pozitívne.

 

Nicole Scherzinger, celým menom Nicole Prescovia Elikolani Valiente, sa preslávila ako členka už nefungujúcej vokálnej formácie The Pussycat Dolls. Ženské zoskupenie vydalo dva štúdiové albumy - PCD (2005) a Doll Domination (2008), z ktorých pochádzajú hity ako Don't Cha (feat. Busta Rhymes), Beep (feat. Will.i.am), Buttons (feat. Snoop Dogg), I Don't Need A Man, When I Grow Up či I Hate This Part. Scherzinger vydala prvý sólový album Killer Love v roku 2011. Štúdiovka obsahuje single Poison, Don't Hold Your Breath, Right There, Wet a Try With Me. Vlani v októbri uviedla na trh nahrávku Big Fat Lie.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies