Nicole Kidman získala Evening Standard Theatre Award

NETKY.SK • 23 November 2015, 10:42 • 2 min
Nicole Kidman získala Evening Standard Theatre Award

LONDÝN - Nicole Kidman vyhlásili v nedeľu za najlepšiu herečku na odovzdávaní divadelných cien denníka London Evening Standard. Cenu získala za stvárnenie anglickej vedkyne Rosalind Franklin v divadelnej hre Photograph 51, ktorá bola pre 48-ročnú Austrálčanku návratom na londýnske divadelné dosky po sedemnástich rokoch.

slovakia

left justify in out

Škót James McAvoy si prevzal cenu pre najlepšieho herca za predstavenie The Ruling Class, Gemmu Arterton vyhlásili za muzikálový objav a Imelda Staunton si odniesla cenu za najlepší výkon v muzikáli vďaka postave Mamy Rose v predstavení Gypsy. Za najlepšiu divadelnú hru vyhlásili The Motherf**ker with the Hat od Stephena Adlyho Guirgisa. Najlepším režisérom sa stal Robert Icke za spracovanie diela Oresteia od antického dramatika Aischyla.
Ceremoniál v londýnskom divadle Old Vic moderoval herec Rob Brydon spolu s Judi Dench, Ianom McKellenom a vydavateľom London Evening Standard Jevgenijom Lebedevom.



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies