Nicolas Winding Refn by chcel režírovať film o Batgirl

NETKY.SK • 28 Jún 2016, 15:44 • 2 min
Nicolas Winding Refn by chcel režírovať film o Batgirl

KODAŇ - Dánsky filmár Nicolas Winding Refn by chcel režírovať film o superhrdinke Batgirl.

slovakia

left justify in out

"Ktorí hrdinovia mi ešte zostali? Viete, ktorého by som chcel urobiť? Batgirl. Mohli by sme to spraviť s Warner Bros," vyjadril sa 45-ročný režisér, scenárista a producent pre americký internetový portál Business Insider.

 

Batgirl sa po prvý raz objavila v roku 1961 v komiksoch o Batmanovi. Prvá časť samostatnej komiksovej série venovanej superhrdinke pritom vyšla vo vydavateľstve DC Comics až v roku 2000. Batgirl by sa vraj mala objaviť aj v samostatnom filme o antihrdinke Harley Quinn, ktorá tiež pochádza z dielne DC Comics.

 

Nicolas Winding Refn je rodákom z Kodane, no v roku 1981 sa presťahoval do USA. Debutoval snímkou Pusher (1996), po ktorej vznikli aj pokračovania Pusher II (2004) a Pusher 3 (2005). Za film Drive (2011), v ktorom hlavnú úlohu stvárnil Ryan Gosling, získal cenu ako najlepší režisér na MFF v Cannes. S Goslingom nakrútil tiež snímku Len Boh odpúšťa (2013). Jeho najnovším projektom je film The Neon Demon (2016).



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky

Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona