Nicky Hilton a James Rothschild sa zasnúbili

NETKY.SK • 13 August 2014, 11:03 • 2 min
Nicky Hilton a James Rothschild sa zasnúbili

TALIANSKO - Dedička hotelového impéria Nicky Hilton a James Rothschild, ktorý pochádza z rodiny bankárov, sa zasnúbili.

slovakia

left justify in out

Magazín Us Weekly o tom informoval nemenovaný zdroj z ich okolia. Dvojica sa zoznámila v roku 2011 na svadbe modelky Petry Ecclestone a miliardára Jamesa Stunta.

 

Rothschild požiadal svoju vyvolenú o ruku počas víkendu, ktorý strávili na severe Talianska. „Sú naozaj nadšení a neuveriteľne šťastní. Cez víkend sa vybrali na romantický výlet, ktorým chceli osláviť výročie. Zobral ju na loď a v strede jazera Como sa jej spýtal, či sa stane jeho ženou, kľakol si a to všetko. Bolo to neuveriteľne romantické a nádherné,“ prezradil zdroj. Samotný pár zatiaľ správy o zásnubách oficiálne nepotvrdil. 

 

Tridsaťročná Nicky Hilton, celým menom Nicholai Olivia Hilton, je módna návrhárka, podnikateľka a modelka. Je tiež mladšou sestrou speváčky a herečky Paris Hilton. Obe sú vnučkami Williama Barrona Hiltona a pravnučkami Conrada Hiltona, ktorý v roku 1946 založil sieť hotelov Hilton. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies