Nicky Hilton a James Rothschild sa vezmú v lete

NETKY.SK • 13 Marec 2015, 14:31 • 2 min
Nicky Hilton a James Rothschild sa vezmú v lete

USA - Dedička hotelového impéria Nicky Hilton a James Rothschild, ktorí sa zasnúbili vlani v auguste, sa zosobášia 10. júla.

slovakia

left justify in out

 Informoval o tom Page Six denníka New York Post, podľa ktorého už pár rozoslal oznámenia s termínom konania svadby. Tridsaťjedenročná rodáčka z New Yorku a jej snúbenec, ktorý pochádza z rodiny bankárov, by si mali manželské sľuby vymeniť neďaleko Londýna, kde žijú Rothschildovci. Hilton si vraj v súčasnosti hľadá vhodné svadobné šaty. Za týmto účelom sa počas Parížskeho týždňa módy stretla s viacerými známymi módnymi návrhármi. Konečné rozhodnutie o výbere šiat však ešte nespravila.

 

Dvojica sa zoznámila v roku 2011 na svadbe modelky Petry Ecclestone a miliardára Jamesa Stunta. Rothschild požiadal svoju vyvolenú o ruku na severe Talianska, kde oslavovali výročie. "Zobral ju na loď a v strede jazera Como sa jej spýtal, či sa stane jeho ženou, kľakol si a to všetko. Bolo to neuveriteľne romantické a nádherné," prezradil vtedy nemenovaný zdroj pre magazín Us Weekly. 

 

Nicky Hilton, celým menom Nicholai Olivia Hilton, je módna návrhárka, podnikateľka a modelka. Je tiež mladšou sestrou speváčky a herečky Paris Hilton. Obe sú vnučkami Williama Barrona Hiltona a pravnučkami Conrada Hiltona, ktorý v roku 1946 založil sieť hotelov Hilton. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies