Nicki Minaj zverejnila skladbu The Pinkprint Freestyle

NETKY.SK • 5 September 2016, 13:29 • 2 min
Nicki Minaj zverejnila skladbu The Pinkprint Freestyle

BRATISLAVA - Americká rapperka Nicki Minaj zverejnila skladbu The Pinkprint Freestyle. V novinke je možné počuť hudobný motív zo skladby Ooouuu od rapperky Young M.A alebo text hitu Paper Planes, ktorý nahrala M.I.A..

slovakia

left justify in out

Tridsaťtriročná rodáčka z Trinidadu a Tobaga nedávno hosťovala v skladbe Side to Side, na ktorej spolupracovala so speváčkou Arianou Grande. Dvojica predstavila pieseň aj naživo počas augustového udeľovania MTV Video Music Awards.


Producent London On Da Track nedávno v rozhovore pre magazín Complex prezradil, že s Minaj nahral už tri či štyri skladby, ktoré sú štýlovo bližšie k popu než rapu. "Ide o skladby, v ktorých sa skôr spieva než rapuje. Sú žánrovo premiešané," dodal 25-ročný skladateľ.


Nicki Minaj, vlastným menom Onika Tanya Maraj, odštartovala kariéru mixtapeom Playtime Is Over (2007). Prvý album Pink Friday jej vyšiel v roku 2010 a v USA i vo Veľkej Británii zaň získala platinu. V roku 2012 vydala štúdiovku Pink Friday: Roman Reloaded, ktorá obsahuje napríklad hit Starships. Jej zatiaľ posledným albumom je The Pinkprint z roku 2014. Prepožičala tiež hlas Steffie v animáku Doba ľadová: Zem v pohybe (2012).
 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies