Nicki Minaj vydá singel Anaconda až 4. augusta

NETKY.SK • 28 Júl 2014, 09:38 • 2 min
Nicki Minaj vydá singel Anaconda až 4. augusta

LOS ANGELES - Americká rapperka Nicki Minaj o týždeň odložila vydanie nového singla s názvom Anaconda.

slovakia

left justify in out

Skladbu chcela interpretka pôvodne zverejniť už dnes, napokon však prostredníctvom služby Instagram oznámila, že tak urobí až v pondelok 4. augusta. "Moji milí, presunula som zverejnenie Anacondy až na budúci týždeň, na pondelok 4. augusta. Sľubujem, že skôr ako sa skončí týždeň, bude vám jasné, prečo som to spravila. Milujeeeeeeeem vááááás," napísala 31-ročná rodáčka z Trinidadu a Tobaga. Anaconda bude súčasťou rapperkinho nového albumu The Pink Print, ktorý by sa mal do predaja dostať ešte tento rok. V utorok 29. júla by mal mať premiéru singel Bang Bang, ktorý spoločne nahrali Jessie J, Ariana Grande a Minaj.

 

Nicki Minaj, vlastným menom Onika Tanya Maraj, odštartovala hudobnú kariéru v roku 2007 mixtapeom Playtime Is Over. Neskôr podpísala zmluvu s vydavateľstvom Young Money Entertainment, ktoré založil rapper Lil Wayne. Debutový album Pink Friday jej vyšiel v novembri 2010 a v USA i vo Veľkej Británii získal platinu. Pochádzajú z neho single ako napríklad Moment 4 Life (feat. Drake), Super Bass alebo Fly (feat. Rihanna). Druhú štúdiovku s názvom Pink Friday: Roman Reloaded, ktorá obsahuje napríklad hit Starships, vydala v roku 2012. Svoj hlas prepožičala Steffie v animovanej snímke Doba ľadová: Zem v pohybe (2012) a tento rok sa predstavila v romantickej komédii Jedna za všetky. 



twiterfacebooklinkedinwhatsapp

Za Netky.sk
Redakcia Netky
Netky
LETNÉ PRÁZDNINY O
00 DNÍ 00 HODÍN 00 MINÚT 00 SEKÚND
logo
Copyright © 2023 PetsoftMedia Inc.
Všetky práva sú vyhradené. Publikovanie alebo ďalšie šírenie správ, fotografií a video správ zo zdrojov TASR, SITA, taktiež z vlastnej autorskej tvorby, je bez predchádzajúceho písomného súhlasu porušením autorského zákona

Pre používanie spravodajstva Netky.sk je potrebné povoliť cookies